ZONGULDAK / GÖKÇEBEY - Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla ilçe programı Gökçebey İmam-hatip Ortaokulu tarafından gerçekleştirildi. 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında düzenlenen Akif'in Sözü komposizyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Cemre TÜRKYILMAZ birinci olmuştur. Ödülünü Gökçebey Kaymayakamı Sayın Adem TAŞPINAR takdim etmiştir.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı Eskişehir Genç Kızlar A Kros Müsabakaları için 07.01.2024 tarihinde okulumuz öğrencileri Afranur KİL, Nurefşan KİL, Kader KAPANALTI, Dilara BAŞOĞLU ve Berre AKDEMİR Zonguldak'ı temsil ettiler.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsünde gerçekleştirilen yarışmalara katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Enerji verimliliği haftası kapsamında okulumuzda etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Etkinliklerle ilgili fotoğraflar paylaşılmıştır.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının paylaştığı videolara erişmek için tıklayınız.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ile ilgili okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ara

2023/2024 Zonguldak okul sporlarında Genç A kız kros takımında Dilara BAŞOĞLU, Afranur KİL, Nurefşan KİL, Berre AKDEMİR ve Kader KAPANALTI isimli öğrencilerimiz il 2. si, Dilara BAŞOĞLU isimli öğrencimiz ise bireyselde il 2.si  olarak okulumuzu temsil etmiştir. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere nesiller yetiştiren öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85'inci yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yılı anısına okul bahçemizde anma törenimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

2023-2024 okul sporları yarışmalarında güreş branşında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Efe ÇÖMEZ yaptığı müsabakalar sonucunda Zonguldak il 3. olmuştur.

Emeği geçen öğretmenlere ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! Yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında ilçemiz Cumhuriyet Meydanında resim sergisi gerçekleştirildi.

Gökçebey İlçe Kaymakamı Sayın Adem TAŞPINAR, Gökçebey Belediye Başkanı Sayın Vedat ÖZTÜRK, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ayhan ALAGÖZ teşrifleriyle resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

"Toprakları toprak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

İman gücüyle 236 kiloluk mermiyi sırtlayan Seyit Onbaşı'nın,

Kağnılarda cepheye mermi taşıyan ve bu uğurda donarak şehit olan Şerife Bacı'nın,

Çocuk yaşta savaşa girerek "Onbaşı" ünvanı alan Nezahat Onbaşı'nın,

Fransız askerine erzak taşıyan 150 araçlık düşman konvoyunu bozguna uğratan Şahin Bey'in,

İstiklal Mücadelesini başlatan ve zaferle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden binlerce isimsiz kahramanın bize armağan ettiği Cumhuriyetin 100. Yılı kutlu olsun.

Cumhuriyetin kuruluş felsefesi ve temel değerleri, emanet ettiği genç evlatların yani sizlerin elinde daima yükselecek ve sonsuza kadar yaşayacaktır. Cumhuriyete yöneltilen tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmenin tek yolu milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak tek bilek, tek yürek olmaktan geçmektedir.

İkinci yüzyılımıza girerken ilk günkü coşku ve umut bizimle olsun.

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Nice yüzyıllara, çok yaşa Cumhuriyet."

Ekm

Gökçebey Emniyet Amirliği tarafından öğrencilerimize "Trafikte Bilinç, Trafikte Sorumluluk ve Trafikte Yol Güvenliği" eğitimi verilmiştir.

İlçe Emniyet Müdürlüğünden gelen polis memurlarına teşekkür ederiz.