ZONGULDAK / GÖKÇEBEY - Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lisesi

MUSTAFA ALİ DANACI - OKUL MÜDÜRÜ

24/11/1967 tarihinde  Gelsenkirchen´de doğdu. İlkokul öğrenimini Almanya,  Orta öğrenimini Gökçebey ve lise öğrenimini Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde 1985 yılında  tamamladı.

1985-1986  öğretim yılında Uludağ  Üniversitesi  Eğitim Fakültesini kazandı ve bu fakültenin " Almanca Öğretmenliği  “ bölümünden   1993 yılında mezun oldu.

1994 yılında Şanlıurfa /Viranşehir ilçesi Ekindöver İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atandı.

1995 ,1996 yıllarında askerlik hizmetini Siirt İli Eruh  YİBO´da Asteğmen Öğretmen olarak tamamladı.

1997  yılında Zonguldak/Gökçebey  Namazgah İlköğretim Okulu´na atandı ve bu okulun  Kurucu Müdürü olarak 2002 yılına kadar görevine devam etti. Aynı yıl TC Essen Başkonluğu bünyesinde faaliyet gösteren Dortmund Türk Eğitim Merkezi Müdürü olarak 2007 yılına kadar görevine devam etti.

Yurtdışı görevini 2007 yılında tamamlayıp Zongulgak/Gökçebey Cumhuriyet İlköğretim Okulu´na sınıf öğretmeni olarak atandı. 2010 yılında ise Zonguldak/Kozlu Anadolu Lisesi´ne Almanca Öğretmeni olarak atandı.Aynı yılın Haziran ayında Karabük/Yenice Anadolu Lisesi´de Almanca Öğretmeni olarak görevine devam etti.

2013 yılında Zonguldak/Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lisesi´ne Almanca öğretmeni atandı.

2013 yılında girdiği yurtdışı öğretmenlik sınavında başarılı olup TC Mainz Başkonsolosluğu bünyesinde Saarland Eyaletinde Dillingen, Merzig ve Homburg kentlerinde Türkçe ve Türk Kültür Dersleri öğretmenliği yaptı. 2015 yılında yurtiçi görevine dönüş isteği kabul edildi ve Zonguldak/Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lisesi ´nde Almanca Öğretmeni olarak görevine devam ederken 2016 Haziran ayında Okul Müdür Vekili olarak görevlendirildi ve eylül 2017´ de okul müdürü olarak atandı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.